program

Luni – Vineri 10:00 – 19:00
Weekend închis

Locație

NUSCO CITY, ȘOSEAUA PIPERA 48A, BLOC A, PARTER, AP 3, SECTOR 2

Detalii și programări
Follow Us
Tratament anticelulitic și stimularea metaboliscmului celular (Dermocell)
Revoluționează tratamentul anticelulitic

DermoCell Expert este o provocare pentru chirurgia estetică: un echipament cu terapii complet non-agresive, cu rezultate vizibile instant. Echipamentul face parte din ultima generație de sisteme profesionale de estetică, care înglobează terapii spectaculoase pentru remodelare corporală, drenaj limfatic, redefinirea siluetei, eliminarea totală a celulitei și lifting al pielii.

Echipamentul îmbină masajul endermologic cu LED Therapy – terapie bazată pe diode emițătoare de lumină, astimulând arderea grăsimilor 

Terapii

• Masaj transdermic cu tehnologie patentată DermoHealth
• Terapie L.E.D. cu DermoLED
• Microdermabraziune* cu dischete de diamant (aprobată FDA)

Cu un singur echipament vă oferim o gamă variată de servicii uluitor de eficiente: masaj transdermic anticelulitic, slăbit radical în centimetri, drenaj limfatic, atenuare vergeturi, redefinire siluetă, atenuare riduri, redare luminozitate ten și eliminare adipozități localizate.

Tratament Șoc Anticelulitic

Spre deosebire de clasicele metode de vacuumare, noul echipament implică o revoluționară turbină axială, care atinge 35 lts/sec și o sucțiune constantă de 180 mbar, producând un efect de unduire.

Capătul de tratament cu role mobile acționează linear și perpendicular pe epidermă, imprimând mișcări succesive de rulare-palpare cu flux constant și continuu de aspirație. Astfel se dezvoltă o forță suficientă pentru a dezintegra grăsimile subcutanate, fără a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.

Mișcarea rolelor produce un profund masaj anticelulitic, obținându-se o îmbunătățire cu 200% a circulației sanguine și limfatice. DermoCell tratează cu succes toate formele și stadiile de celulită (inclusiv gradul IV – cel mai dificil de eliminat) și previne reapariția în timp a celulitei.

Inovația constă și în reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminându-se riscurile de apariție de hematoame, răni, vânătăi sau creștere a pragului de sensibilitate.

Beneficii:
• elimină celulita și adipozitățile localizate; (remodelare corporală)
• produce o compactare a țesuturilor;
• accelerează procesul de ardere a grăsimilor;
• elimină edemele și defibrozează țesuturile;
• îmbunătățește elasticitatea epidermei/ producția de elastină și colagen;
• atenuează senzația de picioare grele; (drenaj limfatic)
• redă fermitatea și tonicitatea pielii; (lifting facial)
• reconturare perfectă a corpului;
• conferă luminozitate pielii;
• eliminarea petelor pigmentare;
DermoLed

Creată cu tehnologie DermoHealth special pentru acest echipament, terapia DermoLED presupune existența de diode emițătoare de lumină în fascicol focusat, cu mare stabilitate cromatică, grad ridicat de puritate a culorii și fără temperatură. Terapia se bazează pe biostimulare și modulare a activității celulare și acționează în sinergie cu masajul transdermic pentru a-i potența efectele.

Diodele cu emisie de lumină roșie pătrund în interiorul pielii, activând celulele responsabile cu menținerea elasticității tegumentului. Lumina roșie stimulează sinteza de colagen și elastină, pentru a reda fermitatea și elasticitatea pielii.

Masajul transdermic DermoHealth

Îmbină forța de sucțiune (sugere, aspirație) a vacuumului cu două role mobile care lucrează concomitent pentru un control complet al terapiei, dublând eficiența tratamentului. În plus, terapia LED aplicată în același timp triplează efectul tratamentului. Tratează celulita până la gradul IV

Masaj transdermic la nivel facial:
• redă tenului luminozitate și elasticitate;
• îmbunătățește microcirculația locală și decongestionează tenul;
• stimulează producția de colagen și elastină pentru reîntinerirea tenului;
• efect puternic anti-rid și de lifting facial;
• atenuează ridurile.
Microdermabraziune

Stiloul este conceput din oțel chirurgical de cea mai bună calitate. Stick-urile de unică folosință cu pulbere de diamant sunt concepute exclusiv de BodyHealth. Pulberea de diamant curăță excelent tenul, iar granulațiile diferite, potrivite fiecărui tip de ten, asigură un ten luminos.
Grație dischetelor din pulbere de diamant, hipoalergenice, conferă pielii un aspect catifelat, luminos. La nivel corporal șterge vergeturile și petele de pigment. La nivel facial reîntinerește tenul în timp record. Rezultate vizibile de la prima ședință. Presiunea negativă acționează simultan cu forța abrazivă a dischetelor pentru a dubla eficiența exfolierii epidermei. Cea mai sigură metodă de microdermabraziune, având și acreditarea FDA.

Toate tratamentele noastre corporale

Echipamente profesionale cu tehnologii de ultima generație care înglobează terapii spectaculoase pentru slăbire și lifting al pielii, tonifiere și creștere de masă musculară, eliminare celulită și stimularea metabolismului celular, detoxifiere, eliminarea surplusului de apă și accelerarea metabolimului.

Rezultate garantate cu Combo Nutriție & Tratamente corporale.