program

Luni – Vineri 10:00 – 19:00
Weekend închis

Locație

NUSCO CITY, ȘOSEAUA PIPERA 48A, BLOC A, PARTER, AP 3, SECTOR 2

Detalii și programări
Follow Us
Tratament pentru slăbire prin termolipoliză selectivă și lifting al pielii (Radiofrecvență Premium RF)
Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă pentru corp.

O nouă inovație în domeniul înfrumusețării revoluționează tehnicile de slăbire: tehnologie cu radiofrecvență duală (0,3 Mhz si 0,5 Mhz) pentru eliminarea grăsimilor stocate în țesuturi. Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifică, netezesc și “ridică” fără a leza țesuturile.

Noutatea absolută constă în utilizarea a doua tehnologii: CET care pătrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic, dar mai ales noua tehnologie RET care pătrunde mult mai profund (9-12 cm subcutanat), acționând asupra grăsimii de profunzime care era și cel mai greu de tratat.

Cel mai spectaculos efect: o profundă tonifiere conferită aproape instantaneu. 

Tratamentul cu radiofrecvență

Radiofrecvența este utilizată cu succes pentru a înlocui lipoaspirația. Radiofrecvența este recomandată pentru toate vârstele, nu este invaziv și nu necesită perioadă recuperatorie. Este ideal pentru:
• persoanele cu piele flașcă: femei care au născut recent, sâni lăsați, piele flașcă în zona coatelor și a genunchilor (recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează);
• pentru refacerea conturului corporal în cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocală;
• pentru reîntinerirea tenului și atenuarea efectelor îmbătrânirii: riduri, aspect matifiat, piele flașcă.

Premium RF este un echipament complex de radiofrecvență, cu efect termic selectiv asupra țesuturilor (termolipoliză selectivă) și de diatermie. Mai precis, pătrunde în țesuturi și produce arderea graduală a grăsimilor stocate.
Termolipoliza este selectivă deoarece temperatura acționează în primul rând asupra adipocitelor cu volum mare de grăsimi și mai putin asupra celor cu volum mic. Rezultatul imediat este o egalizare a țesutului adipocitar și diminuarea accelerată a aspectului de coajă de portocale.
Această termoterapie prin încălzire locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și stimulează formarea de noi fibre elastice. Colagenul endogen astfel stimulat migrează spre suprafață, spre epiderm, obținându-se un efect imediat de fermitate și elasticitate a pielii. Epiderma capătă un aspect sănătos și întinerit. Practic vorbim de o compactare bazată pe efectul “tightening” datorită trecerii de la o temperatură mare la una mică – termoterapia – realizând o contracție a țesuturilor, identică cu vasoconstricția la rece.

Rezultate obținute cu tratamentul de radiofrecvență RF

Cel mai spectaculos efect: o profundă tonifiere conferită aproape instantaneu. Unda de radiofrecvență produce contracția fibrelor de colagen și stimulează formarea de fibre noi de elastină.
La nivel corporal, radiofrecvența reconturează și redefinește liniile siluetei. Se poate observa chiar cum acțiunea termolipolitica a undelor de radiofrecvență continuă și după încheierea ședinței: pacientul resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate. Acționează asemeni unui corset care strânge țesuturile musculare și grase. Vorbim de o contracție grație căreia se remodelează straturile de grăsime din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma.

La nivel facial, radiofrecvența netezește și uniformizează ridurile, întinerește tenul prin creșterea producției de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecvența îmbunătățește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință.

Ce sunt funcțiile CET și RET?

În cazul în care se dorește în mod special tonifiere și tratament anticelulitic, se alege funcția CET: căldura resimțita de client se transmite în adâncime la 3-5 cm. Este o caldură locală, de suprafata și se recomanadă a se folosi acest capat de tratament în special la celulita de gradul 1 și 2, de suprafață. De asemenea acest capăt se folosește în zone în care acumulările de grăsime nu sunt în cantitate mare (exemplu: în jurul genunchilor, brațe, la “aripioare” de dimensiuni mici).
Funcția RET se alege pentru un tratament extrem de eficient asupra țesutului adipos din profunzime. Este recomandat la orice tip de celulită, chiar cu rezultate foarte bune la celulita de stadiu 3-4. Căldura este focusată în interiorul țesuturilor, în profunzime. Se folosește în special pentru un abdomen amplu, coapse și fese. RET penetrează de la 9 până la 12 centimetri, atingând exact acele depozite de grăsime profunde, care sunt de altfel și cele mai greu de eliminat.

Toate tratamentele noastre corporale

Echipamente profesionale cu tehnologii de ultima generație care înglobează terapii spectaculoase pentru slăbire și lifting al pielii, tonifiere și creștere de masă musculară, eliminare celulită și stimularea metabolismului celular, detoxifiere, eliminarea surplusului de apă și accelerarea metabolimului.

Rezultate garantate cu Combo Nutriție & Tratamente corporale.