program

Luni – Vineri 10:00 – 19:00
Weekend închis

Locație

NUSCO CITY, ȘOSEAUA PIPERA 48A, BLOC A, PARTER, AP 3, SECTOR 2

Detalii și programări
Follow Us
Tratament pentru tonifiere și creștere masă musculară (Magnetiq)
Hi Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI- EMT) – tehnologie de stimulare electromagnetică de intensitate mare, ce induce contracții musculare puternice ce nu pot fi realizate prin contracții voluntare.

Aceast echipament de stimulare electromagnetică musculară folosește câmpuri electromagnetice concentrate, cu un nivel de intensitate constant ce pătrunde în corp, interacționând cu neuronii motori pentru a provoca contracții musculare intense. NOUA tehnologie non-invazivă tratează grăsimea subcutanată de la nivelul brațelor, abdomenului, feselor și piciorelor.
MagnetIQ este primul tratament nechirurgical care poate îmbunătăți și aspectul feselor, liftând și tonifiind fesele prin contracții supramaximale.

Tratament de scurtă durată – 30 minute.
Sigur, fără recuperare.
Intensitate foarte mare. 

Cum funcționează?

MagnetIQ se mândreste cu capacitatea sa de a topi grăsimea, dar și de a construi mușchii. Folosește tehnologia electromagnetică focalizată de mare intensitate (HI-EMT), ce produce contracții supramaximale, în care mușchii se pot contracta de 20.000 de ori, în doar 30 de minute. Contracțiile supramaximale sunt diferite de contracțiile voluntare, în care este cea mai mare forța pe care muschiul o poate suporta în circumstanțe normale și durează de obicei doar un moment. În timpul exercițiilor fizice, mușchiul apelează la adenozin trifosfat (ATP), aceasta este o sursă de energie, care alături de glicogen, sunt obținute din creatinfosfat.

Orice valoare mai mare decât MVC (maximal voluntary contractions) este considerată supramaximală și atunci când depozitele de energie sunt epuizate prin contracții supramaximale, se inițiază lipoliza sau descompunerea grăsimilor.

Cu ajutorul echipamentului MagnetiQ:

 • Până la 4cm reducere a circumferinței taliei;
 • 19% Reducere a circumferinței subcutanate localizate;
 • 16% Creștere a masei musculare.

Beneficii:

 • Rezultate vizibile după primele proceduri;
 • Modelarea corpului și construirea mușchilor;
 • Tonifiere musculară;
 • Creșterea forței și rezistenței musculare;
 • Slăbirea intensă și localizată;
 • Accelerarea procesului de ardere a grăsimilor;
 • Tratarea zonelor cu probleme;
 • Potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați;
 • Tratarea diastazei abdominale și pierderea tonusului muscular după sarcină sau creșterea excesivă în greutate.
Cum se simte procedura?

MagnetiQ, echipament de stimulare electromagnetică musculară, are o procedură nedureroasă, plăcută, fără perioadă de recuperare sau dureri musculare. Fără efecte secundare.
Procedura se simte ca un antrenament intens la sală, nu provoacă încălzire, energia interacționând selectiv cu neuronii motori ai mușchilor, provocând contracții musculare și, implicit, creare de noi fibre musculare.
Contracțiile musculare supramaximale determină descompunerea trigliceridelor în acizi grași și glicerol și consumarea intensă a acestora.

Toate tratamentele noastre corporale

Echipamente profesionale cu tehnologii de ultima generație care înglobează terapii spectaculoase pentru slăbire și lifting al pielii, tonifiere și creștere de masă musculară, eliminare celulită și stimularea metabolismului celular, detoxifiere, eliminarea surplusului de apă și accelerarea metabolimului.

Rezultate garantate cu Combo Nutriție & Tratamente corporale.