program

Luni – Vineri 9:00 – 20:00
Weekend închis

Locație

NUSCO CITY, ȘOSEAUA PIPERA 48A, BLOC A, PARTER, AP 3, SECTOR 2

Detalii și programări

TRATAMENT PENTRU TONIFIERE SI CRESTERE MASA MUSCULARA HI-EMT – MagnetiQ

Ce este tehlologia HI-EMT?

Hi Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI- EMT) – tehnologie de stimulare electromagnetica de intensitate mare, ce induce contractii musculare puternice ce nu pot fi realizate prin contractii voluntare.

Acest echipament de stimulare electromagnetica musculara foloseste campuri electromagnetice concentrate, cu un nivel de intensitate constant ce patrunde in corp, interactionand cu neuronii motori pentru a provoca contractii musculare intense.

Cum functioneaza tratamentul cu Magnetiq

MagnetIQ se mandreste cu capacitatea sa de a reduce grasimea localizata dar si de a creste masa musculara. Foloseste tehnologia electromagnetica focalizata de mare intensitate (HI-EMT), ce produce contractii supramaximale, in care muschii se pot contracta de 20.000 de ori, in doar 30 de minute.

Orice valoare mai mare decat MVC (maximal voluntary contractions) este considerata supramaximala si atunci cand depozitele de energie sunt epuizate prin contractii supramaximale, se initiaza lipoliza, adica descompunerea grasimilor.

Fiecare tesut din corp este construit din celule si fiecare functie se bazeaza pe activitatea acestora. Celulele sunt inconjurate de o membrana, ce are rolul de a proteja si a permite schimbul de substante, detinand o permeabilitate selectiva. Astfel, se face aportul de oxigen si nutrienti si se elibereaza reziduurile.

Incarcatura membranei unei celule bolnave sau imbatranite este mai mica decat a uneia sanatoase, fapt care duce in timp la neindeplinirea functiei de baza. Campul electromagnetic stimuleaza cresterea nivelului de energie pentru a reface si imbunatati functia celulara, penetrand orice tip de tesut.

Tratamentul se poate efectua pentru o gama larga de afectiuni. Scaderea durerii se datoreaza interactiunii sale puternice cu sistemul nervos periferic si depolarizarea fibrelor aferente, care schimba perceptia dureroasa.

Faciliteaza recuperarea musculo-scheletica printr-o mai buna oxigenare a zonei si stimuleaza productia de colagen, crescand implicit mobilitatea articulara

Tratament de scurta durata – 30 minute.
Sigur, fara durere sau perioada de recuperare.
Intensitate foarte mare. 

Beneficii Tratament Corporal Magnetiq

Beneficii estetice

NOUA tehnologie non-invaziva trateaza grasimea subcutanata de la nivelul bratelor, abdomenului, feselor si piciorelor. MagnetIQ este un tratament nechirurgical care poate imbunatati si aspectul feselor, liftand si tonifiind fesele prin contractii supramaximale.

* Reducerea circumferinttei taliei cu pana la 4 cm;
* Reducerea cu 19% a circumferintei subcutanate localizate;
* Cresterea masei musculare cu 16%;
* Accelerarea circulatiei sanguine: prin stimulare electromagnetica se obtine dilatarea vaselor de sange, ceea ce creste aportul sanguin si faciliteaza aportul de oxigen si nutrienti, imbunatatind aspectul general al pielii;
* Cresterea rezistentei: stimularea electromagnetica are efect de crestere a rezistentei muschilor asupra carora actioneaza;
Tratarea diastazei abdominale si pierderea tonusului muscular dupa sarcina;

Beneficii terapeutice

Maqnetiq este si un aparat terapeutic de ultima generatie, care foloseste stimularea magnetica transcutanata de inalta intensitate, o modalitate moderna de a trata afectiuni neuro-musculare cu ajutorul unui camp magnetic foarte puternic de 7 tesla. Aparatul are trei aplicatoare, doua mici, mobile pentru a putea fi utilizate static sau dinamic, in orice zona si un aplicator mare, conceput special pentru afectiuni genito-urinare.

Tratamentul se poate face prin haine, penetrand profund atat tesuturile moi, cat si cele dure.

Corpul uman este un foarte bun conductor al campului magnetic, asadar energia acestei intensitati crescute induce curenti electrici in tesutul conjunctiv din zona aplicata, pe care pacientul ii percepe ca pe furnicaturi moderate sau vibratii.

Campul magnetic traverseaza tesuturile, ajungand in profunzime pana la 10-12 cm.

INTREBARI FRECVENTE

Cum se simte procedura cu tehnologia HI-EMT

MagnetiQ, echipament de stimulare electromagnetica musculara, are o procedura nedureroasa, placuta, fara perioada de recuperare sau dureri musculare. Fara efecte secundare.
Procedura se simte ca un antrenament intens la sala, nu provoaca incalzire, energia interactionand selectiv cu neuronii motori ai muschilor, provocand contractii musculare si, implicit, creare de noi fibre musculare.
Contractiile musculare supramaximale determina descompunerea trigliceridelor (grasimi de rezerva) in acizi grasi si glicerol si consumarea intensa a acestora.

Care sunt indicatiile electrostimularii magnetice functionale

– Reabilitare musculara: MagnetIQ si-a dovedit eficienta in cazurile de musculatura slab dezvoltata, eliberand de asemenea tensiunile, contracturile si nodulii musculari dureri acute sau cronice de coloana

– osteoartrita

– artrita reumatica si degenerativa

– afectiuni articulare si ligamentare

– dureri si spasme musculare

– miostimulare

– afectiuni pelvine: incontinenta urinara si fecala, disfunctii sexuale, dureri pelvine, intarirea planseului pelvin.

TOATE TRATAMENTELE NOASTRE CORPORALE

Rezultate garantate cu Combo Nutritie & Tratamente corporale.