Nutriționist

Olea Manaf

Draga mea, își propun o abordare diferită un nutriție, fără cure de slăbire și fără mituri alimentare. Din dorința de a ajuta oamenii să-și păstreze sănătatea și să-și restabilească echilibrul, am conceput un plan de nutriție în care am integrat ceea ce este de știut despre psihologia mâncatului în exces și menținerea greutății pentru oricine își dorește îmbunătățirea stilului de viață.

Nutriționist

Olea Manaf

Draga mea, își propun o abordare diferită un nutriție, fără cure de slăbire și fără mituri alimentare. Din dorința de a ajuta oamenii să-și păstreze sănătatea și să-și restabilească echilibrul, am conceput un plan de nutriție în care am integrat ceea ce este de știut despre psihologia mâncatului în exces și menținerea greutății pentru oricine își dorește îmbunătățirea stilului de viață.

Despre Mine

Informații & Formare profesională

Olea Manaf

FORMARE PROFESIONALA

Certificare Tehnician Nutriționist – Academia Fitness Scandinavia

Fitness Scandinavia este cea mai recunoscuta școală de educație în Wellness din România. Școala Fitness Scandinavia oferă diverse servicii pentru entuziaști ai fitness-ului și nutriției, fie ei profesioniști, fie amatori. Portofoliul școlii vine din educație în nutriție, fitness profesionist, workshopuri despre concepte noi din industrie, convenții, congrese, tabere fitness și multe altele.

Certificare Instructor Fitness – UNEFS

Master în Nutritie și Remodelare Corporala – Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București:

  • Nutriție și dietetică generală
  • Nutriție și dietetică în pediatrie
  • Patologie nutrițională și dietoterapie
  • Terapii prin agenti fizici
  • Kinantropometrie
  • Remodelare corporală prin cosmetică medicală
  • Remodelare corporală postnatală
  • Recuperare medicală în patologia endocrino – metabolică
  • Profilaxia efectelor îmbătrânirii
  • Autoreglare psihosomatică

Curs Emotional Eating – Pixie Turner

Curs Navigating Body Image – Pixie Turner

Trainer la Cursul de Nutriție Aplicată în Remodelare Corporală – Academia Fitness Scadinavia 

Cursul de Consultant Nutriție Generală este conceput pentru a satisface nevoile actuale ale pieței și pentru a oferi pasionaților în nutriție și stil de viața sănătos posibilitatea de a își dezvolta pasiunea într-o carieră. Este un curs dedicat persoanelor cu studii superioare, pasionați de nutriție sau specialiști deja în fitness sau sport care doresc să își extindă cunoștințele într-un domeniu adiacent.

Consilier Inuitive Eating – Evelyn Tribole – în formare

Olea Manaf

Nutritionist

Pierderea kilogramelor în plus poate fi un proces sănătos și confortabil! Am conceput special pentru tine un plan de nutriție în care am integrat ceea ce este de știut despre psihologia mâncatului în exces și menținerea greutății pentru oricine își dorește optimizarea stilului de viață. În plus, vin în ajutor tău cu tehnologii de remodelare corporală de ultima generație care te pot ajuta nu doar să-ți reconturezi corpul, ci să și obții o stare de bine și vitalitate!

Programele mele se adresează persoanele care se luptă cu kilogramele în plus, nu sunt mulțumite de aspectul corpului lor și care îsi doresc să îsi schimbe relația cu mâncarea. Din dorința de a ajuta oamenii să-și păstreze sănătatea și să-și restabilească echilibrul, am conceput un plan de nutriție în care am integrat ceea ce este de știut despre psihologia mâncatului în exces și menținerea greutății pentru oricine își dorește optimizarea stilului de viața.

Este un program care se focusează pe cauzele mâncatului în exces și efectele psihologice ale dietelor sau altfel spus pe o mai bună înțelegere asupra a ceea ce ne face sau nu să mâncăm și a felului în care ne pot afecta curele de slăbire. Este despre a înțelege ce cauzează problema de greutate și a găsi calea de a-ți transforma alimentația pentru o greutate sustenabilă și o viață sănătoasă, echilibrată și fericită.

Centru remodelare corporală și nutriție

BLOG by OLEA MANAF

Celulita: ce este, cauze, tipuri, tratament și prevenție

Celulita este un subiect de interes si este determinata de acumularea…

Grăsimile

Poate te întrebi care-i treaba cu grăsimile? Trebuie să le…

Carbohidrații

Ce este un blog de nutriție dacă nu prezintă principalele…

Dieta Rina

Majoritatea oamenilor care se confruntă cu kilogramele în…

Exercițiul fizic sau Dieta în slăbire?

Cei care își doresc să piardă în greutate se întreabă…

Start by Starting

Scriu acest articol din dorița de ai impulsiona pe cei care…